Builds
Image default
Woning en Tuin

Geef uw interieur een boost met een boomstamtafel

Onlangs kocht u een nieuw huis of besloot u uw huidige woning een flinke opknapbeurt te geven. Nu bent u nog op zoek naar geschikte meubelen om uw interieur een boost te geven. Heeft u er dan ooit over nagedacht om een boomstamtafel toe te voegen aan uw interieur? Dit is namelijk een echte eyecatcher in uw woning en wordt door iQonya op ambachtelijke wijze vervaardigd met duurzaam verkregen houtsoorten. Maak uw wensen kenbaar aan deze specialist en u ontvangt een passend ontwerpvoorstel.

Met een boomstamtafel profiteert u van diverse voordelen

Door te kiezen voor een ambachtelijke tafel van iQonya profiteert u van een aantal voordelen. Allereerst heeft u keuze uit verschillend soorten hout, zoals olijfhout, jeneverbeshout, eucalyptushout en cederhout. De tafel wordt altijd voor u op maat gemaakt. De andere voordelen zetten we voor u op een rijtje:

  • Een boomstamtafel wordt uit één stuk hout gesneden, waardoor u geniet van een uniek exemplaar.
  • Het tafelblad wordt afgewerkt met Tungolie of Sklytlak, waardoor uw tafel beschermd is tegen vuil en vocht en gemakkelijk schoon te houden is.
  • Boomstamtafels hebben een duurzaam karakter en gaat dus jarenlang mee.
  • Hoe uw interieur er ook uit ziet, deze tafel komt prachtig tot zijn recht in iedere ruimte.

Hoe vervaardigt de specialist uw boomstamtafel?

U wilt een boomstamtafel op maat laten maken. Dan heeft u natuurlijk een aantal wensen. Gaat uw voorkeur uit naar een salontafel of een eettafel? Wilt u een donker of licht tafelblad? En wat bedragen de afmetingen van de tafel? Het is allemaal mogelijk bij deze specialist. Met keuze uit 200 tafelbladen is er voor ieder wat wils. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken in de showroom te Rotterdam. Dan weet u zeker dat u binnen de kortste keren een ambachtelijk vervaardigde boomstamtafel in uw woning heeft staan.

Gerelateerde artikelen

Bureau op maat

Klussen met een afkortzaag

Verhuisfirma in Brugge ingeschakeld