Builds
Image default
Woningen

Een vastgoedstylist zet theorie om in praktijk

Als verkoper van een woning of appartement wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verkopen aan een gunstige prijs. Het pand inschrijven op immowebsites, delen op social media en mond-aan-mond reclame is soms niet genoeg om potentiële kopers te overtuigen. Bezoekers hebben slechts enkele ogenblikken nodig om een oordeel te vellen over het pand. Het aanwezige interieur moet smaakvol zijn en het potentieel van het pand in de verf zetten. Heeft u geen idee hoe u uw vastgoedpositie kan verbeteren met interieurstyling? Een vastgoedstylist van IntraStijl gelukkig wel!

Hoe kan een vastgoedstylist u precies helpen?

Hoe beter het plaatje klopt van het pand dat u wil verkopen, hoe meer kans op bezoekers en geïnteresseerden die een bod plaatsen. Het concept achter de taak van een vastgoedstylist is eigenlijk eenvoudig uit te leggen. Na een eerste bezoek worden alle afmetingen, beschikbare ruimtes en min-en pluspunten van het pand in een praktische handleiding gegoten. Indien u wenst kan u op eigen houtje aan de slag met de tips van de vastgoedstylist. Liever 100% vertrouwen op de deskundigheid van IntraStijl? Een vastgoedstylist kan verschillende suggesties doen om kwaliteitsvolle (kartonnen) meubelen en decoratie te verhuren aan elke klant. Na de verkoop worden alle verhuurde én verzekerde meubelen simpelweg opnieuw opgehaald. U kiest zelf de periode van de huur, wat trouwens al mogelijk is vanaf één maand. Kortom, een vastgoedstylist weet van aanpakken om uw vastgoed sneller te verkopen.

Bepaal zelf de diensten naar voorkeur

Door de onderneming in te schakelen kan u op beide oren slapen wanneer u een pand wil verkopen. De vastgoedstylist enkel inschakelen als adviseur? Of liever meteen alles aan IntraStijl overlaten? Neem meteen contact op met het bedrijf om de verschillende opties zo helder mogelijk te bespreken. Zowel via telefoon als via e-mail kan u snel een afspraak vastleggen met de professional in kwestie.

https://www.intrastijl.be/