Builds
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een website laten maken voor jouw onderneming

Een goede website is het visitekaartje van jouw onderneming. Daarom is het belangrijk om een mooie en pakkende te laten maken. Een website laten maken neemt je veel werk uit handen en zorgt ervoor dat de website professioneel oogt wat weer positief is voor je klanten. Naast de uitstraling van de website moet het ook een goede gebruiksvriendelijkheid hebben. Kunnen jouw klanten alles vinden wat ze zoeken? De eerste paar seconden van een bezoek aan een website zijn cruciaal of iemand met jou in zee wil gaan of niet. Daarom is het zo belangrijk om te zorgen voor een goede website. Daarnaast kan een goede website ervoor zorgen dat er meer klanten naar jouw website komen, wat weer kan zorgen voor meer omzet.

 

Een professionele website laten maken Je klanten bezoeken jouw website omdat ze informatie zoeken of meer willen weten. Wellicht willen ze contact met je opnemen. Wanneer de website rommelig is en ze niet kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn is de kans groot dat ze weer op zoek gaan naar een ander bedrijf waar ze wel de informatie vinden. Daarom is een professionele website belangrijk. Ook een website die niet traag is of een verouderd ontwerp heeft is niet aantrekkelijk voor potentiele klanten. Daarnaast is het ook belangrijk dat jouw klanten je kunnen vinden op het internet. Een professionele website met wat aanpassingen kan ervoor zorgen dat jij bovenaan in Google komt te staan zodat wanneer klanten op een product of dienst zoeken, ze bij jou terecht komen. Zo verhoog je jouw websitebezoekers en daarmee ook jouw omzet.

 

Een website laten maken in WordPress De reden dat steeds meer mensen kiezen voor WordPress is omdat het eenvoudig aanpasbaar is. Zo kun je, wanneer de website af is, zelf hier en daar wat aanpassen. Wil je wekelijks zelf een bericht op de website plaatsen? Dan kan dat zonder dat je hiervoor codeertaal hoeft te leren. Dat maakt WordPress overzichtelijk en eenvoudig. Ook het toepassen van SEO is in WordPress zeer eenvoudig. Hiermee zorgt je ervoor dat je beter wordt gevonden in Google. Door bepaalde plugins te installeren kun je zelf aan de slag met SEO wanneer je nieuwe berichten op de website gaat plaatsen. Een professionele website ligt tussen de 500 en 5.000 euro. Dit bedrag hangt af van bepaalde factoren. Zo dien je rekening te houden met een ontwerp op maat, de webhosting of een webshop.