Builds
Auto

Je auto verkopen in enkele stappen

 

Een auto verkopen, daar hoef je bijna niet meer de deur voor uit te komen. Via het internet zijn er heel wat opkopers die zitten te wachten om jouw auto op te kopen. Dus waarom zou je er nog veel tijd in investeren als ze tot aan je deur komen om je auto mee te nemen.

Je kan de gegevens van je auto achterlaten op de website van een auto opkoper. De belangrijkste gegevens zijn dan het merk en model van de auto, de kilometerstand, eventuele schade, motortype en dergelijke meer. Mocht er lichte of zichtbare schade zijn, stuur dan zeker minstens een foto mee, zo kan de opkoper een goed beeld vormen over de situatie. Na het indienen is het even wachten tot de opkoper je auto  kan behandelen en een bod uitbrengen. Dit bod ontvang je via email. Zelfs op dat punt ben je nog tot niets verplicht en kan je nog vergelijken met andere opkopers. Want de ene zal je meer geld bieden dan de andere. Uiteraard kan jij kiezen om voor het hoogste bod te gaan. Zo hou je meer geld over. Een bod zal steeds volgende de dagwaarde van de auto zijn.

Je 2dehands auto verkopen kan dus snel achter de rug zijn. Ga even aan de computer zitten en vul al je gegevens van de wagen in. Op enkele minuten tijd heb je tal van opkopers bereikt en kan je zo een meerdere biedingen verwachten op je wagen. Het kost je niets en je krijgt cash geld als je een overeenkomst bereikt met een van de auto opkopers. Je kan zo akkoord gaan met de beste voorwaarden en de auto verkoop zien gebeuren. Geen wachttijden van een particulier of onzekerheid dat je niet aan je geld zal geraken.

Voor meer info : http://verkoop-je-wagen.be/