Builds
Auto

Tourist in Rotterdam

Op vakantie in eigen land en zin in een toeristen-ritje door Rotterdam? Boek dan nu een taxi bij Tourist taxi Rotterdam. De taxidienst biedt een unieke blik op de gehele stad Rotterdam. Ontdek de leukste plekjes op een rustig tempo en geniet volop van al het moois dat deze stad te bieden heeft. Of het nu gaat om het bezoeken van musea of een heuse tour door heel de stad, bij Tourist taxi Rotterdam vind je de dienst die het beste bij jou past.

Van de haven tot en met de winkels

Rotterdam is een moderne, grote stad, met veel moderne gebouwen. Dat maakt het een interessante stad om te bezoeken. Dat kan heel gemakkelijk met een toeristentaxi. De taxi brengt je zowel langs de bekende als minder bekende plekjes die Rotterdam zo uniek maken. Zo maak je een ritje langs de haven waar grote vrachtschepen varen, aanleggen, gevuld en gelost worden. Je komt langs de Erasbrug en je kunt een bezoekje brengen aan de bekende winkelstraat de Koopgoot. Met een tourist taxi krijg je een individuele toer door deze mooie stad en kun je de route helemaal naar je eigen voorkeuren aanpassen zodat je langs jouw favoriete bezienswaardigheden komt.

Vast bedrag voor de hele dag

Voor een vast bedrag per dag kun je een taxi huren. Mocht je eerder klaar zijn met de taxidienst, is dit uiteraard geen probleem. Je wordt bij je hotel opgehaald en ook weer afgezet op het tijdstip dat jou uitkomt. Door de persoonlijke service ben jij er zeker van dat je een tourist taxi tot je beschikking hebt. De taxi’s voldoen aan strenge eisen en de chauffeurs weten de leukste hoekjes in Rotterdam te vinden en kunnen je veel over de geschiedenis van de stad vertellen. Enthousiast geworden? Neem dan gerust contact op om een taxi te boeken.

Voor meer info : http://www.goedkopetaxirotterdam.nl