Builds
Image default
Auto

VW-parts van de allerhoogste kwaliteit nu online bij Paruzzi

Paruzzi staat bekend als dé online Kever shop. Items als aandrijf flens pluggen, achteras lager behuizing, achterasmoer split pennen, achteruitrijlicht schakelaars en dashboardkastje handvatten zitten zeker in het assortiment. Dat geldt ook voor een dashboardkastje sleutelslot, een deur centreer rubber en een handrem kabel voor wagens met zelf-stellende remmen.

De VW Kever

De Volkswagen Kever is al jaren niet meer in productie. Hij rolde van 1938 tot 2003 uit de fabriek. En je kunt wel stellen dat we het hier hebben over de bekendste Duitse automobiel die er ooit is geweest. Sommigen vinden zelfs dat de Kever wereldwijd op nummer 1 staat qua bekende wagens. De naam is niet altijd gangbaar geweest. Dit Volkswagen type heette aanvankelijk Typ 1, 1200 en 1300. De getallen verwijzen naar de inhoud van de motor in cc. Gebruikers zijn deze auto Kever gaan noemen vanwege de vorm die sterk doet denken aan het insect: de bolle voorklep en het naar achteren toe ronde dak. In zijn totaliteit zijn er ruim twintig miljoen Kevers gefabriceerd. En dit is goed voor een record: de auto die het langst en het meest gemaakt is in één fabriek.

Motorblok

Is het wel verstandig onderdelen voor een motorblok Kever via een website te bestellen. Als je met website Paruzzi.com bedoeld is het antwoord: jazeker! Om je te helpen de juiste parts te vinden, kun je gebruikmaken van het handige overzicht online. Daarin staat welk motorblok bij welk type Kever hoort. Veel bestelde onderdelen zijn bijvoorbeeld: een luchtfilter/kachel slang van aluminium, rubberen dopjes van 8 mm die op meerdere plaatsen gebruikt zijn en een bronzen koppelingsvork bushing set van 16 mm. Zelfs een complete W100 1641 cc revisie motor met gereviseerd carter is bij Paruzzi te koop. En dat kan heel aantrekkelijk zijn, want je krijg van ons statiegeld voor de oude motor als je die aan ons overdraagt.

 

Voor meer info : https://www.paruzzi.com/