Builds
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed: het antwoord op uw vragen

In vastgoed beleggen is dé manier om uw vermogen nuttig in te zetten en kostbaar rendement te pakken. Er zijn verschillende redenen om te investeren in vastgoed, onder meer garantie op huur. Huur is de simpelste manier om een passief inkomen te creëeren waar u verder niets voor hoeft te doen. Belegt u bijvoorbeeld in een recreatiewoning (dé beleggingstrend van het moment)? Dan heeft u zekerheid op een behoorlijk rendement op vermogen. Op het moment van schrijven zijn de spaarrentes historisch laag. Met geld op de bank laten staan verdient u zo goed als niets. Sterker nog: voor grote spaarbedragen moet u soms zelfs geld bijleggen.

Waarom in vastgoed beleggen bij u kan passen

Investeren in vastgoed is dé oplossing als u niet voldoende kennis heeft van de financiële markten en niet wilt beginnen aan actief beleggen in bijvoorbeeld aandelen. Beleggen in vastgoed is een veel duurzamer alternatief. Investeren in vastgoed betekent investeren in een zekerheid: er zal altijd vraag naar vastgoed zijn, net zoals er vraag is naar goud. Men zal altijd moeten werken en wonen, dat kan niet in een gat in de grond. Hier is dus vastgoed voor nodig. Door te beleggen in recreatief vastgoed wordt u de eigenaar van bijvoorbeeld een appartement of cottage.

In vastgoed beleggen bij een professional

Overweegt u te investeren in vastgoed? Dan is Center Parcs Vastgoed dé geschikte optie. Hier kunt u in vastgoed beleggen in toeristische accommodaties door heel Europa. Niet alleen profiteert u van vakkennis op het gebied van toeristisch management en recreatief vastgoed, u wordt de eigenaar van een beleggingspand. Op deze manier investeren blijkt al vele jaren succesvol te zijn. U investeert in iets tastbaars met bewezen rendement, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de kosten voor het beheer of onderhoud. U ontvangt professioneel advies, de allerbeste begeleiding en huuropbrengsten voor een periode van 15 jaar. Wist u dat u uw pand altijd nog kunt doorverkopen? Heeft u interesse in investeren in vastgoed? Neem dan zeker contact op met de medewerkers van Center Parcs Vastgoed!