Builds
Image default
Eten en drinken

Deze traiteur werkt bijzonder flexibel bij het verzorgen van de catering van uw bedrijfsfeest

Organiseert u binnenkort een grootschalige feestelijke gelegenheid? Dan kan goed eten en drinken hier niet ontbreken. Om ervoor te zorgen dat u precies die service krijgt die u wenst, wilt u dat de traiteur voor de catering van uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest uw voorkeuren in achting neemt. Bij JÖRD kunt u hier helemaal zeker van zijn. Deze onderneming heeft al vele jaren ervaring in het verzorgen van catering voor allerlei feesten en evenementen. Hun grootste troef is de manier waarop zij aan het werk gaan. Zij luisteren namelijk allereerst naar uw visie van de gelegenheid en bieden hun diensten op de meest flexibele manier aan. Zij willen een aanvulling zijn op uw ideale feest. Daarbij kunt u ook nog eens vertrouwen op hun uitstekende bereiding van voortreffelijke gerechten en hapjes.

Wat voor service had u in gedachten?

Als traiteur voor de catering van uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest kan JÖRD u op vele manieren helpen. Zo is elke feestelijke gelegenheid in een andere sfeer of stijl. Een bedrijfsfeest kan namelijk gebeuren door met vele statafels door de zaal verspreid een informelere gang van zaken te scheppen. In dit geval is een walking dinner een perfecte optie. De medewerkers serveren zo de gerechten aan iedereen in de zaal en de gasten kunnen dit gemakkelijk rechtopstaand consumeren. Tegelijkertijd kan iedereen zich onder elkaar mengen, zodat u niet heel de avond aan dezelfde tafel zit. Wilt u de keuze aan uw gasten geven? Dan is een buffet de betere mogelijkheid. Zo eten grote en kleine eters precies de porties die zij wensen.

Laat aan hen weten wat u nodig heeft

Zou u graag JÖRD willen inschakelen als traiteur voor de catering van uw bedrijfsfeest of huwelijksfeest? Wacht dan niet langer en neem contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zo kunnen jullie samen al snel de eerste afspraken maken en communiceren over de gewenste service op het feest.