Builds
Hobby en vrije tijd

Workshop tuinieren

De zomer komt er weer eindelijk aan je wilt je eventjes ontspannen dus je gaat even in de tuin werken, je gaat het gras afrijden met een benzine grasmaaier of je gaat wat bloemetjes in de tuin toevoegen zodat je wat extra kleur verkrijgt. Je vind het allemaal wel fijn en leuk maar het liefst van al zou je meer over tuinieren wil weten en meer kunnen doen in je tuin de dan basiszaken of je wilt met een moestuintje beginnen maar je hebt geen flauw idee hoe je hier moet aan beginnen. Dan kan u overwegen om  workshop te ondergaan die je meer leert over het aspect waar jij meer over wilt weten.

Bij workshops voor je kennis voor  een moestuintje of voor een ander aspect gaat men meestal experimenteren met een kleine stukje waar jij op mag werken. Meestal geeft men elke aanwezig één vierkante meter  ruimte  aan waar jij gedurende de workshop aan kan werken. Het is ook makkelijk omdat je dan niet zelf in je tuin drek moet beginnen met experimenteren waardoor  je je tuin niet al overhoop moet gooien vooraleer je kennis over het bepaald aspect sterk verbeterd is, in dit geval een moestuintje.

Tijdens de workshop gaat  men jou helpen   eerst en vooral de stappen doorlopen die je moet volgen waarbij ze ook telkens informatie gaan verschaffen die aangeven waarom je elke stap doet en wat de voordelen ervan zijn. Vervolgens zal je zelfstandig elke stap  uitvoeren en kan je altijd hulp inroepen van de lesgever  indien je enkele vragen hebt.  Na de workshop kan je natuurlijk ook zelf thuis beginnen om je nieuwe expertise  in praktijk om te zetten, daarbij is het dan misschien aan te raden dat je tuin voor de rest er goed uitziet.  Voor het aanschaffen van kwaliteitsvol gereedschap zoals een strooimachine of grondboor en nog zoveel meer kan je altijd terecht bij Fuxtec, dit is een bedrijf met de meeste kwaliteitsvolle gereedschappen voor te tuinieren terwijl ze ook de beste prijs aanbieden.

Voor meer info : http://www.fuxtec.nl/