Builds
Zakelijk

Een laptop kopen doe je zo

LAPTOP KOPEN

Het is weer zover, je laptop is stuk en slechts 5 jaar oud dus toch maar een nieuwe laptop kopen.

Je gaat naar Google zoekt op Laptop Kopen en je krijgt bijna 923,000 resultaten.

Wat ga je doen? Een Laptop is heel handig maar veel te ingewikkeld om te begrijpen hoe het werkt, en welke je moet kiezen. De meeste mensen een kennis, neefje of de buurjongen om de computer uit te kiezen.

Deze krijgt de opdracht zoek maar een goede Laptop op voor ongeveer €1000 Euro. Met zijn eigen ervaringen kiest hij een leuke computer uit en toont deze aan jou. Jij geeft akkoord en de deal is gemaakt.

Na een dag is de Laptop binnen en moeten software en hardware werkend gemaakt worden, printers aangesloten, webcams aangesloten, antivirus software geïnstalleerd worden et cetera en dan is de buurjongen klaar en is de klus geklaard. De Laptop is weer klaar voor de komende 3 jaar. Hij werkt niet perfect, maar hij werkt en daar gaat het om.

Het zou toch veel gemakkelijk zijn als je gewoon zelf een Laptop kon uitkiezen? Een aanbieder die duidelijk vertelt wat een Laptop kan, en waarvoor hij het beste gebruikt kan worden. Een Laptop kopen zonder moeilijke taal maar met duidelijk overzicht. Een paar goede zakelijke laptopmodellen die je naar wens een beetje sneller kan tweaken. Meer opslagruimte? Nou dat kost je dan €20,- meer en dan kan je 2x zoveel opslaan, dat is ruimte voor meer dan 100 films of 5000 muziek bestanden. Zo koop je een laptop!

Een tijdje geleden kwam ik z’n aanbieder tegen ( http://www.laptop-kopen.nl ). Mijn schoonvader moest een nieuwe Laptop hebben en ik had geen zin om alle technische kennis op te halen om een goede computer te kunnen kiezen voor hem. Op de website van deze aanbieder kon hij zelf kiezen wat hij nodig heeft. Keuze uit 7 verschillende laptop modellen: Allemaal snel met i7 processoren maar van verschillende merken de een wat van Dell en de ander van HP. Het waren allemaal ex lease modellen die weinig kosten. Zo was er een Dell Precision laptop die nieuw 3500 euro kostte nu voor 599 euro.
Op de site werd makkelijk een vergelijk getoond tussen de verschillende laptops, dit maakte het kopen makkelijk en snel.
Op hun blog werd ook nog in begrijpelijke taal uitgelegd hoe je het beste de keuze kan maken.

 

Voor meer info : http://www.laptop-kopen.nl