Builds
Architectuur

Ideale ramen maken met sierelementen

Ramen die Window Plaza aanbiedt kunnen met sierelementen worden uitgebreid en verfraaid. Dat geldt voor pvc ramen van Duits topmerk Aluplast van lijn Ideal.

Onze standaard PVC ramen van Aluplast Ideal kunnen naar believen met sierelementen worden uitgebreid en verfraaid. Deze aluminiumelementen worden met structuurfolie bekleed. Dat biedt enkele enorme voordelen. Zo passen de elementen steeds perfect bij het profiel, zijn de kwaliteit en stabiliteit gegarandeerd en krijgt het raam een grote meerwaarde. En zo stelt u zelf ramen samen die beantwoorden aan jou verwachtingen.

Schuiframen en schuifdeuren
Window Plaza biedt naast de gewonen ramen en deuren ook schuiframen en schuifdeuren van PVC. Voor pvc schuiframen bieden wij een brede waaier aan systemen, afwerkingsmogelijkheden en opties aan. Zo kunnen wij schuiframen leveren die aan al jou wensen voldoen.

Dankzij de standaard Ideal profiel van Aluplast met vier kamers staan de schuiframen en schuifdeuren garant voor een hoogstaande wind- en luchtdichtheid. En om uw schuiframen compleet te maken bevestigen we de glaslatten onzichtbaar en het zichtbare beslag in de kleur van het schijnwerk. 

Verschillende kleuren in bicolor
Alle ramen van Window Plaza zijn verkrijgbaar in 100 verschillende kleuren en uitvoerbaar in bicolor. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gekleurde buitenzijde en wit of crémekleur aan de binnenzijde. Window Plaza biedt bicolor gratis aan bij schuifdeuren uit kunstof.

Voor meer info : http://window-plaza.be