Builds
Image default
Tuin en buitenleven

Het seizoen voor noten pitten en zaden

De zomer is aangebroken en dat betekent dat men er vol op uit trekt. De natuur in, op vakantie en op zoek naar zon, zee, strand, natuur, of een stad waarin onwijs veel te beleven is. Het seizoen van genieten en opladen. De koude maanden laten we even achter ons en we storten ons vol op de warmte en het buitenleven. Het buitenleven doet ons opladen en geeft ons energie. Een lekker hapje en drankje mag hier niet in ontbreken. Massaal nemen we de lunchmand mee en vele bekijken het zonnige leven vanaf een terras. De vraag wat wilt u drinken, heeft u al iets lekkers op de kaart gezien, waar kan ik u mee helpen zijn de eerste aanzet naar een heerlijk geniet moment op het terras, lekker buiten en met een lekker hapje en drankje. Bij Horecanoten.nl kijken we eens mee naar de kaart die op terrassen aanwezig is.

Noten staan altijd op de kaart

In een enkel restaurant krijg je bij het verkoelende drankje een klein schaaltje met nootjes. Pinda’s, walnoten, of andere borrelnootjes zijn een genot om te eten en dienen echt als tussendoortje en als snack. Maar ook wanneer we op de lunch en diner kaart kijken valt ons oog direct op de vele noten pitten en zaden die in élk gerecht verwerkt worden. Zo treffen we de geroosterde pompoenpitten samen met de pijnboomboompitten in de geitensalade. Een knapperige toevoeging tilt het gerecht naar een hoger niveau in beleving.

Gezonder eten met de toevoeging van noten

Daarbij wordt er fantastisch voor de gasten gezorgd in voeding want de noten, pitten en zaden zitten vol met goede voedingsstoffen. De horeca is een groot afnemer van het ruime assortiment noten, zaden en pitten van horecanoten.nl. Persoonlijk contact, de beste kwaliteit en natuurlijk de beste prijs zorgt voor een aanhoudende samenwerking tussen de noten groothandel en de horeca.

https://www.horecanoten.nl/