Builds
Vakantie

Teambuilding in Haspengouw

Teambuilding en Haspengouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De streek behoort dan ook tot één van de mooiste van Belgisch Limburg en heeft enkele prachtige fiets- en wandelroutes in de aanbieding. Meer en meer ondernemingen organiseren jaarlijks een teambuilding voor hun werknemers, liefst op een zo leuk en gezellig mogelijke plek, weg van kantoor en de dagelijkse sleur. Voor al uw teambuilding activiteiten is Kasteelhoeve de Kerckhem, gelegen middenin de prachtige Haspengouwse landschappen, de ideale uitvalsbasis.

Kasteelhoeve de Kerckhem beschikt over 10 prachtige gastenkamers, inclusief badkamer. U kunt dus gerust teambuilden tot ’s avonds laat of tot een stuk in de nacht. Elke kamer heeft een adembenemend uitzicht over het prachtige Haspengouw. Tussen alle teambuilding activiteiten door kan er ook aan tafel worden geschoven voor een gastronomisch diner of een lekkere lunch. Ladychef Tessa tovert de lekkerste gerechten op tafel. Natuurlijk wordt er elke ochtend ook een uitgebreid en overheerlijk ontbijt geserveerd.

Al uw indoor teambuilding activiteiten kunt u organiseren in de Oranjerie. Deze ruimte is ook geschikt voor trainingen en vergaderingen. Hiervoor zijn alle tools, zoals een projectiescherm, een flipover, gratis wifi en een beamer, aanwezig. Bovendien kunnen zij voor u een op maat gemaakt programma samenstellen, waarbij rekening wordt gehouden met al uw wensen en behoeften. Kasteelhoeve de Kerckhem streeft naar de ultieme teambuilding ervaring.

Voor meer info : http://www.dekerckhem.com