Builds
Vervoer en transport

Golfkarton is een milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal

Golfkarton is een milieuvriendelijk en stevig verpakkingsmateriaal. Het karton wordt vaak gebruikt als opvulling van fragiele producten, die op het punt staan om vervoerd te worden. Het materiaal is opgebouwd uit twee lagen grijs papier. De golven in het karton vangen de zware klappen op tijdens transport en houden de artikelen bij elkaar. Het karton zorgt er voor dat u naderhand niet tot verassingen komt te staan en dat uw goederen op een veilige manier worden vervoerd. Een bijkomend voordeel van het golfkarton is dat het materiaal in verschillende maten kan worden gesneden. Op deze manier kunt u het karton in een specifieke maat snijden, zodat deze vervolgens kan worden gebruikt in een door u gekozen maat.

Golfkarton is een milieuvriendelijk materiaal

Golfkarton wordt geproduceerd van gerecycled materiaal. De producten van dit materiaal zorgen hierdoor dat er wordt gedacht aan het milieu. Het verpakkingsmateriaal kan dus worden gezien als verbruiksartikel dat naderhand weer wordt hergebruikt. Op deze manier blijft het karton goedkoop en wordt er naast de functionele eigenschappen ook gedacht aan het milieu.

Golfkarton op rol is in verschillende formaten te verkrijgen

Golfkarton wordt verkocht op rol. Het karton is te verkrijgen in de volgende formaten: 100 cm x 70 m, 70 cm x 70 en 50 cm x 70 m. Gaat u binnenkort verhuizen of bent u van plan om veel fragiele producten te vervoeren? Dan kan golfkarton een oplossing zijn. Het karton wordt gezien als een betrouwbaar verpakkingsmateriaal. Het karton wordt veel gebruikt om een oppervlakte te beschermen tegen krassen en andere mogelijke schade. Daarnaast zorgt het karton ervoor dat de artikelen gescheiden blijven. Vindt u het lastig om een keuze te maken en weet u niet welk formaat geschikt is voor uw doeleinden? Wij helpen u graag met het maken van een keuze. U kunt namelijk vrijblijvend advies vragen en wij kunnen u vervolgens voorzien van de juiste informatie.

Voor meer info : http://noppenfoliexl.nl/golfkarton.html