Builds
Woning en Tuin

Veegmachines van Tielbürger

Bij Donat van der Horst B.V., importeur van Tielbürger machines, vindt u een uitgebreid veegmachine assortiment . Deze machines worden gebruikt voor vele doeleinden door bedrijven en organisaties. Zo wordt deze machine gebruikt in maneges, door gemeenten, ziekenhuizen, veeteeltbedrijven, stratenmakers etc. Er zijn ook veegmachines die uitermate geschikt zijn voor particulieren. Zij zijn wat compacter, maar kunnen desondanks met hun sterke motoren alle klussen rondom het huis makkelijk aan. Tielbürger machines zijn van absolute kwaliteit. De aanschaf van zo’n machine waarborgt een jarenlang, probleemloos gebruik. Lees vooral verder over alle mogelijkheden die zo’n veegmachine biedt.

 

De mogelijkheden van een Tielbürger veegmachine

De Tielbürger machines zijn onderscheidend ten opzichte van andere veegmachines. Allereerst door de kwaliteit. Robuuste krachtpatsers die u niet in de steek laten, zich niet laten afleiden door de weersomstandigheden en probleemloos langdurig dagelijks ingezet kunnen worden. Wat deze machine ook bijzonder maakt zijn de accessoires waarmee de veegmachines kunnen worden uitgerust. Zo kan de machine worden uitgerust met een hooi, blad, stro en mestschuif. Dit maakt de machine bijzonder populair bij de agrariërs en hoveniers. Ook een opvangbak voor bijvoorbeeld stof, zand en stenen is een favoriete accessoire. De stofbak kan via een hendel  vanaf de bestuurdersplaats worden geleegd. Ook de stofkap, tevens ter voorkoming van steenslag, is een geliefde uitbreiding.

 

De veegborstels van de veegmachine

De veegmachines van Tielbürger kunnen met diverse typen borstels worden uitgevoerd. De zachte borstel doet zijn werk op een zachte ondergrond en veegt fijn vuil en stof moeiteloos op. De dubbel bezette borstel bestaat uit zowel zachte als harde haren. Deze borstel wordt ingezet voor alle normale veegklussen. De harde borstel is er vooral voor hardnekkig vuil en het verwijderen van mos. Tenslotte is er nog de sneeuwborstel. Speciaal voor het wegvegen van sneeuw is deze borstel een ideale accessoire.

Voor meer info : http://www.donatvanderhorst.nl/

Gerelateerde artikelen

Verhuisdozen van de allerbeste kwaliteit bestel je eenvoudig on-line bij de Verhuisdozen-Winkel.

Een groen dak, een goed idee!

Vouwgordijnen op maat