Builds
Image default
Woningen

Koude voeten? Nooit meer dankzij parket met vloerverwarming!

Heeft u vaak last van koude voeten? Overweeg dan eens om te investeren in een parketvloer met vloerverwarming. Van den Dongen is hierin gespecialiseerd en zal u dan ook voorzien van het beste deskundige advies. 

Parket met vloerverwarming; met vakmanschap gelegd en op karakter gekozen

Een parketvloer vormt de basis voor een persoonlijk en stijlvol interieur. Het straalt warmte uit en heeft een eigen uniek karakter. Wie kiest voor een vloer met karakter, kiest ook voor een parketvloer voor het leven. Daarom is het logisch dat u deze wilt laten leggen door een bedrijf dat beschikt over vakmanschap, zoals Van den Dongen. Het vakmanschap waarover zij beschikken, bestaat uit jarenlange ervaring en oog voor detail.

Van den Dongen weet alles over parket met vloerverwarming

Van den Dongen legt al jaren probleemloos vele soorten parket en vloerverwarming, ook in (nieuwbouw)appartementen en woningen waar standaard een dekvloer ligt. Parket met vloerverwarming heeft een paar globale regels waar het aan moet voldoen. Zo moet de warmte door de houten vloer heen kunnen, moet het hout speciaal gedroogd zijn en moet het toegepaste vloersysteem tegen vloerverwarming kunnen. Het leggen van een parket met vloerverwarming vergt kennis en specialistische producten om het best mogelijke resultaat te behalen. Want met vloerverwarming geniet u elke dag van behaaglijke, gelijkmatige warmte in huis. Daarnaast heeft u geen ontsierende radiatoren meer, waardoor u nog meer kunt genieten van de mooie vloer!

Een bedrijf wat zich al jaren bezig houdt met parket met vloerverwarming

In 1987 werd Van den Dongen opgericht met oog voor houten parketvloeren. Na 40 jaar is het bedrijf nog steeds actief in de branche. Vakmanschap tot in het kleinste detail maakt het dat de vloer echt tot zijn echt komt, ook met vloerverwarming. Dus, wanneer komt u een kijkje nemen in de showroom van Van den Dongen om uw perfecte parket met vloerverwarming uit te zoeken?