Builds
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoekt u een advocaat ondernemingsrecht voor juridisch advies voor bedrijven?

Bent u op zoek naar een advocaat in ondernemingsrecht omdat u juridisch advies nodig heeft voor uw bedrijf? U kunt behoefte hebben aan juridische bijstand van een jurist met deze expertise als u bijvoorbeeld een vennootschap wil oprichten of juist opheffen of wanneer er een geschil is tussen de aandeelhouders en het bestuur. U kunt ook de diensten inroepen van deze advocaat wanneer u een gerechtelijke reorganisatie wilt aanvragen. Caluwaerts Uytterhoeven is een advocatenkantoor waar u een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht kunt vinden. 

Een advocaat ondernemingsrecht kan u ondersteunen bij een gerechtelijke reorganisatie

Wanneer uw bedrijf in financieel zwaar weer terecht is gekomen en u even geen uitweg meer ziet om uw schuldeisers te betalen kan een gerechtelijke reorganisatie uitkomst bieden. Vaak grijpen bedrijven te laat maar deze optie omdat ze het als een laatste redmiddel zien, maar een gerechtelijke reorganisatie is effectiever als u nog mogelijkheden heeft om uw koers te wijzigen. Als u dit pad wil bewandelen moet u een verzoek indienen voor gerechtelijke reorganisatie. Een advocaat ondernemingsrecht kan u adviseren bij dit verzoek en u helpen uw bedrijf te redden. Hij kan u bijvoorbeeld helpen om een reorganisatieplan op te stellen, en het verzoek evenals alle andere nodige gerechtelijke documenten op te stellen. Bovendien kan hij ook als bemiddelaar optreden bij geschillen tussen de schuldeisers en uw bedrijf. Wanneer u tijdig een advocaat ondernemingsrecht in de arm neemt kunt u het juridische deel aan hem overlaten en zelf alle aandacht geven aan het redden van uw bedrijf. 

Maatwerk in juridisch advies met een advocaat ondernemingsrecht

Heeft u juridisch advies of bijstand van een advocaat nodig voor uw bedrijf, dan kunt u contact opnemen met advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. Dit advocatenkantoor bestaat al sinds 2001 en meer dan 30 bekwame advocaten in dienst, waaronder enkele specialisten in ondernemingsrecht. Zij kunnen u bijstaan bij verschillende juridische kwesties als het opheffen van een vennootschap of het verzoek voor een gerechtelijke reorganisatie.