Builds
Auto

Een bedrijfsauto leasen is gunstiger dan zelf kopen

ford transit connect lease bij operational lease auto 

De reden waarom er in Nederland steeds meer leaseauto’s rondrijden laat zich raden: Steeds meer ondernemers zien de grote voordelen van het leasen van een bedrijfsauto ten opzichte van zelf aanschaffen. Neem nu de Ford Transit Connect lease: deze is een stuk voordeliger en gunstiger dan wanneer je deze gewilde bedrijfsauto zelf gaat aanschaffen. Je zit niet meer vast aan een grote uitgave waarvoor je misschien eerst langdurig moet reserveren. Je kunt direct het contract voor de operational lease in orde maken. Binnen enkele dagen kan deze bedrijfsauto al bij je voor de deur staan.

Bepaal zelf de leaseprijs voor je nieuwe Ford Transit Connect Je kunt de prijs voor de lease van je nieuwe Ford Transit Connect zelf nog voor een groot deel beïnvloeden. Ten eerste is de prijs afhankelijk van het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Hoe meer kilometers hoe meer onderhoud de auto nodig heeft. Rijd je dus maar 30.000 kilometer per jaar dan zal de leaseprijs een stuk lager zijn dan wanneer je jaarlijks 200.000 kilometers op de teller zet. Dus als je minder vaak rijdt, dan betaal je ook minder. Dit is uiteraard niet zo als je de auto zelf aanschaft. Dan zal je hem immers gewoon bij aflevering moeten afrekenen, al dan niet met een persoonlijke lening. Daarom is leasen veel goedkoper in verhouding dan wanneer je kiest voor aanschaf. Want dan komen alle overige kosten er nog eens bij, zoals voor de verzekering, de wegenbelasting en niet te vergeten het onderhoud. En als je na een aantal jaren je auto wilt inruilen is hij een stuk minder waard geworden, dus je krijgt ook nog eens te maken met flinke afschrijvingskosten.

Kies voor de zekerheid van een vast leasetarief Als je kiest voor Ford Transit Connect lease dan weet je vooraf waar je aan toe bent. Je weet vanaf de eerste tot en met de laatste maand van je leasecontract wat de kosten zijn. Daar komen dan nog wel de brandstofkosten bij, maar deze kun je meestal wel goed incalculeren. Daarom is leasen in de meeste gevallen veel gunstiger voor ondernemers.

 

Voor meer info : https://www.operationalleaseautozakelijk.nl