Builds
Auto

Een Ford Transit als leaseauto

Ook zelfstandig ondernemers kunnen er goed aan doen om auto leasen zakelijk te overwegen. Zeker wanneer je actief bent in branches waarbij je veel materialen moet vervoeren. Wanneer je dit op kosten van de zaak kunt doen, dan kan dit je een goede besparing opleveren. De vraag is dan natuurlijk wel welke auto hier het best bij past. Uiteraard ga je dan voor een auto met flink wat ruimte die ook nog eens aan alle moderne eisen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan de Ford Transit als één van de opties. Er zijn meerdere redenen waarom dit aantrekkelijk kan zijn.

Een Ford Transit zakelijk leasen

De belangrijkste reden waarom Ford Transit lease door veel ondernemers gekozen wordt is de bedrijfsauto zelf. Hij is ruim, hij is comfortabel en hij is gemakkelijk in het gebruik. Vooral de ruimte weegt zwaar. De auto heeft maar liefst acht kubieke meters aan laadruimte. Daardoor kan dus veel vervoerd worden. Bovendien is de meest zuinige motor in de auto geplaatst. Daardoor lopen de brandstofkosten minder hoog op. Ook wanneer je veel kilometers maakt en veel materialen vervoert. Dit is zakelijk gezien dus een goede deal te noemen. Het gaat er immers om dat je de kosten zo laag als mogelijk is probeert te houden.

Moderne technologie

Wat verder belangrijk is, is dat de nieuwe Transit-modellen veel moderne hulpmiddelen meegeleverd krijgen. Je moet hierbij denken aan allerlei assistentiesystemen die tegenwoordig in auto’s geplaatst worden. Deze systemen helpen je in allerlei verkeerssituaties goede keuzes te maken. Dit zorgt ervoor dat het rijden een stuk gemakkelijker wordt. Je maakt minder kans op ongelukken en schade op deze manier. Daardoor ben je niet alleen goedkoper uit, maar kan je ook iets meer ontspannen de weg op gaan. Hoewel dit misschien niet de meest belangrijke factor is, zakelijk gezien, is het wel iets om te laten meewegen wanneer je gaat leasen.

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Gerelateerde artikelen

Een bedrijfsauto leasen is gunstiger dan zelf kopen

Waar je op moet letten wanneer je een auto uit het buitenland laat importeren

Financial lease bedrijfsauto leasen