Builds
Image default
Auto's en Motoren

Laadoplossingen voor de renting van een wagen

Bij Move2Green staan echte experten voor je klaar met advies en verschillende diensten tegen de laagste prijs. Om een ruime bedrijfswagen te huren, hoef je dus niet verder te zoeken dan deze onderneming in Sint-Lievens-Houtem, in de buurt van Aalst. Ze bieden de renting van een nieuwe elektrische wagen aan en voorzien hier bovenop ook nog eens een gepaste laadoplossing.

Een laadoplossing voor iedereen

Wanneer je kiest om als bedrijfswagen een elektrische auto te huren, dan heb je hiervoor uiteraard een laadpaal nodig. Deze deskundige onderneming is een erkende verdeler van verschillende topmerken, zoals Zappi en Alfen. Je kan ervoor kiezen om deze toestellen thuis te installeren of te gebruiken voor op het werk. Zo kan je altijd op stap met je leasewagen. Wil je niet te veel via het stroomnet je wagen opladen? Dan kies je het best voor een Zappi. Dit toestel maakt zoveel mogelijk gebruik van eigen consumptie, waardoor het heel wat groener is dan andere opties. Wil je zelf kiezen of je het volledige laadvermogen van de laadpaal inschakelt of niet? Dan is een Alfen-laadpaal ideaal. Je kan deze eenvoudig samen met de renting van de wagen kiezen bij Move2Green. De ervaren medewerkers weten welke wagen bij welke laadpaal past en houden ook steeds rekening met jouw situatie en wensen. Op die manier geniet je altijd van de beste oplossing voor het huren van een bedrijfswagen. De renting van een wagen en de aankoop van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk als bij deze onderneming in de buurt van Aalst.

Ontdek het EV Charging platform van deze specialisten

De laadpalen van verscheidene kwaliteitsvolle merken zijn niet de enige oplossingen die deze experten aanbieden voor de renting van een wagen. Wanneer je een elektrische wagen gaat huren, kan je eveneens kiezen voor het EV Charging platform. Ontdek er snel alles over op hun website of neem contact met hen op.