Builds
Image default
Auto's en Motoren

Volledige uitgeruste camper huren in West-Vlaanderen

Een avontuurlijke reis maak je in een camper, zodat je volledige vrijheid en flexibiliteit hebt. Door een camper te huren in West-Vlaanderen reis je door ongerepte natuur en blijf je overal zolang je wilt. Op zoek naar een geschikte camper? Je kunt bij quatquatre.be terecht, gevestigd in Mol (provincie Antwerpen).

De inrichting van de camper

De camper is comfortabel ingericht met een tweepersoonsbed en klein keukentje waar je zelf eten kunt bereiden. Je hebt opslagruimte in de camper en wel vier zitplaatsen. Je krijgt een tafel met vier stoelen meegeleverd, net als een fietsdrager voor twee fietsen. Met de Solo Stove Ranger maak je vuur en bereid je ook buiten eten.

Veiligheid

De camper beschikt over een uitgebreide uitrusting die je veiligheid onderweg waarborgt. Zo heeft de camper mistlampen, een dodehoek assistent en een verkeersbordenassistent. Ook de achteruitrijcamera, automatische omschakeling gasflessen en het gasstopcontact buiten met afsluitkraan zorgen ervoor dat je veilig onderweg bent tijdens je avontuurlijke reis.

Uitrusting voor avontuur

De camper die je kunt huren in West-Vlaanderen heeft eigenschappen die dit model uitermate geschikt maken voor avontuur. Zo heeft de wagen vierwielaandrijving, allterrainbanden en een reserveband. Het zonnepaneel zorgt ervoor dat je energie kunt opwekken, de lithium batterij maakt zeven dagen off grid zijn mogelijk en de dieselverwarming houd je warm op hoogtes. Je doucht met de buitendouche en beschikt over een warm waterboiler.

Op pad in Europa

Na het huren van de camper in West-Vlaanderen ga je op avontuur in Europa. Populaire bestemmingen voor een avontuurlijke vakantie zijn onder andere Noorwegen, Zweden en Schotland. Hier rijdt je door de ongerepte natuur en heb je met de camper de mogelijkheid om precies te stoppen en slapen waar je wilt. Zo geniet je van het buitenleven en avontuur in de bossen, bergen of langs de kust.

https://quatquatre.be/