Builds
Gezondheid

Onbeschermd zonnen als oorzaak van een zwangerschapsmasker

 

Zwangerschapsmasker zon

Een zwangerschapsmasker kan je inderdaad oplopen door teveel onbeschermd in de zon te bakken. Zelfs als je gewoon op mooie warme dagen zonder enige bescherming buiten loopt kan het al voorkomen. Maar dit is niet de enigste reden dat je deze kwaal mogelijk hebt opgelopen. Er kunnen nog een handje vol andere redenen zijn. Waaronder: wisselingen in je hormoonspiegel door de menstruatie cyclus, door het menstrueren, door zwangerschap en zelfs door alle wisselingen die het lichaam doormaakt door de geboorte van uw kindje. Gelukkig zijn er wel oplossingen om te zorgen dat je niet enkele maanden tot meer dan 1 jaar lang heel veel makeup hoeft te dragen om deze kwaal zoveel mogelijk te verbergen. Er is namelijk ook een creme die het verkleurde pigment van het zwangerschapsmasker effectief aanpakt. Het ontkleurt namelijk het onsierlijke masker. Hierdoor zul je er binnen enkele weken en daarna na enkele maanden alweer een stuk mooier en stralender uit gaan zien. De oplossing is redelijk simpel. Je smeert Skinlight 2x per dag op je probleemzone, vervolgens smeer je er nog een sunblock over heen voor de zekerheid en zo blijf je zeker de eerste mand smeren. Waar kan je Skinlight kopen? Je kunt het eenvoudig online bestellen via Skinlight.be

 

Zwangerschapsmasker alleen gezicht

Zwangerschapsmaskers zijn al erg genoeg. Het kan in principe elke vrouw overkomen. Het is absoluut niet te vergelijken met sproetjes. Tevens komt het niet enkel voor in het gezicht. Je kunt het ook op je armen en benen krijgen. Dit hangt ook weer deels samen met het feit dat naast je hormonen de zon ook veel te doen kan hebben met het ontstaan van een zwangerschapsmasker.

Wanneer je last hebt van een zwangerschapsmasker dan krijg je verkleuringen en vlekken op je gezicht, armen, handen of benen. Zeker indien het in het gezicht optreed is dit alles behalve wat je ooit had kunnen hopen. Het is voor veel vrouwen echt een smet op hun uiterlijk en zelfvertrouwen. Een zwangerschapsmasker kan je helaas niet erg scrubben. Wel kun je het een stuk minder zichtbaar maken met een pigment blekende crème. Deze crème maakt het zwangerschapsmasker alsware steeds iets lichter waardoor het langzaam opgaat in de omliggende gezonde huid.

 

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Omgaan met Afasie

Ongewenste zwangerschap

Stel zelf je zorgverzekering samen