Builds
Image default
Kinderen

Bestel online mooie geboortekaartjes die op maat gemaakt worden

De aankondiging van een geboorte gaat altijd gepaard met een mooi kaartje. Met het geboortekaartje maak je namelijk bekend aan al je vrienden en familie dat je er een nieuw lid aan het gezin is toegevoegd. Uiteraard komen deze kaartjes voor in allerlei soorten vormen en formaten. Bij Hierbenik willen ze dan ook uw wensen volledig inwilligen. Vertel de medewerkers over wat jij mooi vindt en laat hen weten wat je eventueel al in gedachten had. Via hun online service was geboortekaartjes bestellen en laten maken nog nooit zo gemakkelijk geweest. Dat is wel handig aangezien er bij de aankomst van een kind heel wat komt kijken.

Doorloop de verschillende stappen

Bij Hierbenik hebben ze een eenvoudig proces dat je doorloopt wanneer je online geboortekaartjes gaat bestellen. Dit stappenplan begint bij het aanvragen van een offerte waarop de medewerkers van Hierbenik op werkdagen proberen te reageren binnen 2 uur. Vervolgens stuur je de instructies door. Wat had jij graag op de geboortekaartjes zien verschijnen? Daarin is het goed om eventuele afbeeldingen en ideeën over de tekst door te geven. Hierin is het tevens interessant om te weten dat kopiëren van andere ontwerpen geenszins aan de orde is. Je ontvangt een volledig origineel geboortekaartje. Na 7 werkdagen ontvang je een voorstel met daarin een eerste ontwerp. Geef hierop feedback waarin je uitbreidt over wat je precies goed en minder goed vindt aan het geboortekaartje. Deze online feedback wordt vervolgens toegepast in het ontwerp en met een laatste goedkeuring zorgen zij ervoor dat de geboortekaartjes klaarliggen wanneer de baby is geboren.

Kies voor deze makkelijke service

Je geboortekaartjes online bestellen bij Hierbenik is nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast ben je ook nog eens zeker van een volledig unieke kaart, gemaakt volgens jouw voorkeuren. Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met de enthousiaste medewerkers van Hierbenik en vraag een offerte aan voor de geboortekaartjes van jouw kind.

https://www.hierbenik.be/