Builds
Image default
Kinderen

Een kindertandpasta die kindertandjes op een leuke manier gezond houdt

Met kinderen kan het iedere ochtend en avond voor problemen zorgen: tandenpoetsen. Kinderen zijn namelijk vaak snel afgeleid of hebben hier geen zin in. Ouders weten echter hoe belangrijk het is om tanden goed te poetsen en proberen kinderen dan ook te motiveren. Hier is een hele makkelijke oplossing voor. Fairytabs heeft namelijk een hele nieuwe soort tandpasta voor kinderen op de markt gebracht. Deze kindertandpasta bestaat uit kleine tabletjes die het tandenpoetsen weer interessant maken.

Geen vieze smaak meer

Veel kinderen houden niet van tandenpoetsen omdat de tandpasta een vieze smaak heeft. Veel tandpasta’s hebben namelijk een hele sterke mintsmaak die te heftig is voor jonge kinderen. Dit merk biedt twee milde smaken aan die kinderen veel lekkerder vinden. Ten eerste is er een mildere mintsmaak met fluoride. Ten tweede is er ook een lekkere aardbeiensmaak zonder fluoride verkrijgbaar. Kinderen zullen met deze kindertandpasta niet meer zeuren over een vieze smaak. Dat is één probleem opgelost!

Twee minuten lang poetsen

Voor kinderen kunnen twee minuten erg lang aanvoelen. Wanneer ze alleen hun tanden moeten poetsen zullen ze waarschijnlijk veel te vroeg stoppen. Daar heeft dit merk ook een leuke oplossing voor bedacht. Op de socialmediakanalen kun je namelijk een tandenpoetslied vinden. Tijdens dit lied poetst je kind zijn of haar tanden en hij of zij mag pas stoppen wanneer het lied afgelopen is. Hierdoor poetst je kind altijd twee minuten lang zijn of haar tanden. De kinderen zullen dit ook nog eens heel erg leuk gaan vinden waardoor ze naar het tandenpoetsen gaan uitkijken.

Bestel nu online

Op de website van Fairytabs kun je heel eenvoudig kindertandpasta voor jouw kinderen bestellen. Je vindt hier losse tandpastatabletten of volledige pakketten. Hierbij krijg je bijvoorbeeld ook een tandenborstel en leuk opbergdoosje. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Je ontvangt dan iedere maand genoeg tabletjes voor de gehele maand. Zo zit je nooit meer zonder tandpasta voor je kinderen. Maak snel je keuze in de webshop!

https://fairytabs.be/

Gerelateerde artikelen

Kies online de leukste geboortekaartjes uit

Bestel online mooie geboortekaartjes die op maat gemaakt worden

Dit leert je kind door te bouwen met bouwspeelgoed