Builds
Image default
Onderwijs

Onderwijsmateriaal voor de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs

Als je op zoek bent naar leuke en uitdagende materialen voor leerlingen in het basisonderwijs, kun je terecht bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. In het aanbod van deze uitgeverij vind je fysiek en digitaal onderwijsmateriaal waarmee kinderen in het basisonderwijs zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Als een leerling behoefte heeft aan meer uitdaging omdat de reguliere opdrachten te eenvoudig zijn, zijn er extra oefeningen beschikbaar. Hetzelfde geldt, wanneer een leerling juist baat heeft bij extra oefeningen omdat een bepaald vak of onderdeel nog lastig is. Met de digitale leermiddelen van deze specialist oefenen leerlingen ook thuis op de bank, gewoon met een tablet of laptop. Zo vergroten zij hun kennis iedere dag weer iets meer.

Ontdek de uiteenlopende vakgebieden

Natuurlijk biedt deze educatieve uitgeverij boeken aan voor de basisvakken lezen, schrijven en rekenen. Maar ook voor onderwijsmateriaal voor alle andere benodigde vakgebieden in het basisonderwijs kun je bij deze expert terecht. Denk bijvoorbeeld aan werkboeken voor aardrijkskunde, geschiedenis en Europese talen. Maar ook voor boeken met betrekking tot creativiteit en verkeersonderwijs reken je op deze specialist. Op de website vind je een compleet overzicht. Het is mogelijk om een proefpakket te bestellen. Je kiest een titel, waarna je alle delen van één serie per post ontvangt. Wanneer de boeken aan je verwachtingen voldoen, betaal je de bijgevoegde factuur. Als dit onverhoopt niet het geval is, retourneer je het pakket binnen acht dagen.

Stel je vragen aan de experts van deze uitgeverij

Heb je vragen over een specifieke titel van Educatieve Uitgeverij Kinheim, of wil je graag een proefpakket bestellen? Dan neem je eenvoudigweg contact met dit bedrijf op via hun website. Het ervaren team van deze uitgeverij gaat graag met je in gesprek. Ze voorzien je van het nodige advies, zodat jij het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs vindt, dat naadloos aansluit op de wensen en behoeftes van jou en je leerlingen.

https://www.kinheim.be/