Builds
Vervoer en transport

Comfortabele fiets? Kies fietsen op maat!

Wanneer u aan het fietsen bent, is het erg belangrijk dat dit comfortabel gebeurt. Een juiste houding is namelijk erg belangrijk. Dit kan rug-, hand-, en knieklachten verminderen. Wanneer u voor een fiets op maat kiest, heeft u altijd de perfecte fiets voor uzelf. U krijgt namelijk de perfecte zithouding. Hiermee voorkomt u lichamelijke klachten. Wanneer fietsen op maat gemaakt worden, moet er eerst gekeken worden welke fiets het best bij u past. Hier moet precies opgemeten worden wat uw lichaamslengte, schouderbreedte, schouderhoogte en vuisthoogte is. Wanneer deze gegevens beschikbaar zijn, wordt de fiets op maat gemaakt.

Waar kan ik een fiets op maat bestellen?

Bent  u opzoek naar een fiets op maat? Dan bent u bij Lintech aan het juiste adres. Lintech is namelijk al jarenlang importeur en specialist op het gebied van fietsen op maat. Daarbij heeft u de mogelijkheid om vrijwel elke fiets op maat te laten maken.  

Waarom kiezen voor Lintech?

Zoals eerder aangegeven is Lintech al jarenlang ervaren op het gebied van fietsen op maat maken. Daarbij heeft Lintech een ruim aanbod aan fietsen die op maat gemaakt kunnen worden. Bent u geinteresseerd in een fiets op maat? Bekijk dan de website van Lintech voor meer informatie over een fiets op maat.

Voor meer info : http://www.lintech.nl/

Gerelateerde artikelen

Container huren | Voordelig en snel een container huren? Binnen 24 uur geleverd

Golfkarton is een milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal

Taxi Den Bosch