Builds
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het inschakelen van een specialist voor ongediertebestrijding

Het voorkomen van ongedierte binnen een bedrijf heeft een grote prioriteit. Als er toch plaagdieren het bedrijf binnenkomen, wil je het liefst een specialist inschakelen. Een specialist kan ongedierte namelijk op een professionele manier bestrijden. Valor Services Group beschikt over specialisten die ongedierte snel kunnen bestrijden. Daarnaast biedt Valor Services Group ook andere reinigingsdiensten aan, zoals het reinigen van dampkappen of keuken.

Effectieve ongediertebestrijding

Een plaag van ongedierte in een bedrijf kan veel problemen opleveren en dit is erg lastig. De specialisten van Valor Services Group zullen zo snel mogelijk aan de slag gaan met de ongediertebestrijding. In ieder bedrijf wordt er een plan opgesteld dat past bij het soort ongedierte en de locatie waar deze zich bevinden. Het specialistische team gaat veilig en efficiënt te werk waardoor het bedrijf snel ongediertevrij is. Hierbij wordt er de bedrijfsvoering zo min mogelijk belemmert.

Het voorkomen van ongedierte

Het is natuurlijk altijd beter om ongedierte te voorkomen dan te bestrijden. Je kunt bij Valor Services Group daarom ook terecht voor een inspectie voor ongedierte. Je kunt een inspectie inplannen wanneer je zeker wilt weten dat er geen ongedierte in een pand aanwezig is. Het is verstandig om vroegtijdig een inspectie uit te laten voeren. Wanneer er dan toch ongedierte aanwezig is, kan er snel actie ondernomen worden. Je bent er dan van verzekerd dat het bedrijfspand ten alle tijden veilig en hygiënisch is. Na een inspectie of ongediertebestrijding krijg je ook altijd advies om plaagdieren te voorkomen in de toekomst.

Andere diensten en services

Valor Services Group kan ook service bieden als het gaat om het reinigen van dampkappen. Vooral voor de horeca is dit erg relevant. Het reinigen van dampkappen heeft namelijk veel voordelen en draagt bij aan een hogere veiligheidsstandaard. Valor Services Group zorgt altijd voor een persoonlijke service die aansluit bij jouw bedrijf, of het nu gaat over ongediertebestrijding of het reinigen van dampkappen.