Builds
Image default
Auto's en Motoren

Pure Panel

De geheel nieuwe, zesde generatie Opel Astra is een bijzondere auto voor het merk dankzij de kenmerkende Opel Vizor, het volledig digitale Pure Panel en vooruitstrevende technologie, zoals de nieuwste, adaptieve Intelli-Lux LED® Pixel Matrix-verlichting. Met de nieuwe generatie start ook een nieuw hoofdstuk in het ruim dertig jaar durende succesverhaal van de Opel Astra. Zo is het model voor het eerst leverbaar als elektrische plug-in hybride. Bovendien maakt in 2023 de volledig elektrische Opel Astra-e zijn opwachting. Daarnaast biedt Opel ook uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren, in combinatie met een handbediende zesversnellingsbak en/of 8-traps automaat, beide met verminderde inwendige frictie.

De nieuwe Opel Astra combineert rijplezier met efficiency en milieubewustheid van het hoogste niveau. En zoals gebruikelijk bij Opel wordt de Astra aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. Ondanks de vele verbeteringen en grote hoeveelheid technologie is de nieuwe Opel Astra vijfdeurs met een prijs vanaf € 28.549,- iets duurder dan zijn voorganger, maar ook completer uitgerust.

Pure Panel

Het interieur van de nieuwe Opel Astra wordt gekenmerkt door het volledig digitale Pure Panel. In plaats van analoge instrumenten biedt het nieuwe HMI (Human Machine Interface) een moderne en heldere weergave voor een intuïtieve gebruikservaring. De bediening verloopt via extra brede touchscreens en de bestuurder krijgt alle noodzakelijke informatie en bedieningsmogelijkheden aangereikt, zonder overspoeld te worden met overdadige gegevens en functies. Daarbij zijn belangrijke functies zoals de climate control nog steeds te bedienen met fysieke schakelaars.

Populaire Europese Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Er zijn een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire Europese merken om te leasen:

 De Leasemaatschappij koopt de auto en hij blijft hun bezit. Jij houdt je spaargeld dus lekker voor jezelf en hoeft je niet druk te maken over het verkopen of inruilen van je auto. Aan het eind van de overeenkomst lever je de auto weer in en kies je weer een nieuwe.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden. 

Wil je als particulier een nieuwe of tweedehands auto rijden, zonder onverwachte kosten en geen investering vooraf? Dan is een private leaseauto een goede keuze. Wij omschrijven ‘leasen’ ook wel als een auto-abonnement, waarbij je geniet van de lusten van een auto zonder de lasten.

Wil jij graag een elektrische auto leasen zakelijk? Dat is geen slecht idee en er kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien heb jij een eigen bedrijf en moet jij regelmatig klanten bezoeken. Dan moet je uiteraard goed voor de dag komen. In onze Westerse samenleving is de auto immers een statussymbool. Een elektrische auto wordt als luxueus gezien. Bovendien laat je daarmee weten dat je duurzaam leeft en veel klanten waarderen dit ook. Uiteraard kent een elektrische auto leasen zakelijk nog veel meer fijne voordelen. In deze tekst gaan wij daar wat dieper op in. 

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.