Builds
Bedrijven

Beste Shared Webhosting

Beste Shared Webhosting

Wat is de beste shared webhosting? Dit is natuurlijk een vraag waarop veel mensen een ander antwoord op geven. Echter is het antwoord vrij simpel. Vraag je zelf daarom het volgende af.

 

1. Ben je tevreden met je webhosting snelheid?
2. Is je webhosting nagenoeg nooit plat.
3. Hoor je wel eens klachten van je klanten over je webhosting?
4. Betaal je voor jou eigen gevoel niet teveel?
Veel partijen zijn erg tevreden met hun hosting. Ook als deze soms plat gaat of als de website eigenlijk een stuk slomer laad dan die van concurrenten. Maar zou u geen actie moeten ondernemen. Het antwoord daarop is JA! Onderneem actie u laat mogelijk heel veel omzet en winst liggen.

Feiten op een rij:

1. Is uw website trager dan deze van uw concurrenten dan verliest u sales!
2. Is uw website regelmatig plat, bezoekt men uw website, de kans dat men koopt daalt met ruim 80%.
3. Ontvang je regelmatig klachten van je klanten over je website, reken er dan maar op dat ruim 30% van je klanten al reeds afhaken zonder dat je hier erg in hebt.

Kies daarom de beste Share webhosting:

Indugas is een relatief kleine partij binnen de shared hosting branche. Dit bedrijf is niet overgestapt op producten als VPS en Cloud ondanks het winst level hier veel hoger voor ligt. Zij hebben zich gespecialiseerd binnen de Sharedhosting. Het doel van deze partij is om de beste Sharedhosting ervaring mogelijk te realiseren tegen een scherpe en zeer betaalbare prijs. Voor enkele euro’s per maand kunt u daarom niet één maar meerdere sites hosting.

Voor meer info : http://www.indugas.nl