Builds
Image default
Woning en Tuin

Schakel deze bouwfirma uit Oost-Vlaanderen in voor uw verbouwing

Wilt u uw woning laten verbouwen of renoveren? Of zoekt u een specialist in nieuwbouw? Dan kunt u terecht bij Armaca in Maldegem, dé bouwfirma in Oost-Vlaanderen. Deze specialist heeft al meer dan 3000 projecten met succes afgerond. Ze ontzorgen u bij het volledige bouwproject; van het ontwerp tot de oplevering. Uiteraard wordt alles afgestemd op uw wensen en gaan ze graag met u in gesprek. Zo kunnen ze uw droomhuis realiseren! Tevens helpen ze u bij het aanvragen van vergunningen en attesten, zodat alles rondom de bouw goed geregeld wordt.

De mogelijkheden van renovatiebouw

Een van de diensten van deze bouwfirma in Oost-Vlaanderen is renovatie. Wanneer u uw woning wilt laten renoveren, of dit nu gaat om één bepaalde ruimte of om een totaalrenovatie, zit u bij deze specialist goed! Ze bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van renovatiebouw. Denk hierbij aan een aanbouw aan uw woning, het laten bouwen van een extra verdieping, het herindelen van bestaande ruimtes, het renoveren van de gevel of het laten plaatsen van nieuwe ramen en deuren. Zelfs wanneer u al deze werkzaamheden wilt laten uitvoeren, helpen ze u graag verder. Bij een renovatie maakt dit bedrijf regelmatig gebruik van houtskeletbouw. Bij deze methode wordt er een energiezuinige constructie gecreëerd.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het laten renoveren van uw woning of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op met Armaca. U vindt de contactgegevens op hun website, waar u ook gelijk meer informatie vindt over eerdere projecten die deze specialist heeft afgerond. De medewerkers van deze bouwfirma in Maldegem, Oost-Vlaanderen, vertellen u daarnaast graag meer over hun dienstverlening en luisteren naar uw wensen. Daarnaast voorzien ze u van advies op maat en denken ze met u mee over de beste oplossingen in uw situatie.