Builds
Image default
Beauty en verzorging

Elektrische tandenborstels koop je hier

Een goede verzorging van de tanden is ontzettend belangrijk. Allereerst is het belangrijk dat u eens in het halfjaar een bezoek brengt aan uw tandarts voor een controle, maar nog belangrijker is dat u dagelijks uw tanden goed poetst. Hier heeft u natuurlijk een tandenborstel voor nodig. Dit kan een handmatige tandenborstel zijn, maar ook een elektrische. Die laatste is voor uw tanden het beste. We gaan u laten zien waarom het gebruik van een elektrische tandenborstel beter is dan van een reguliere tandenborstel en daarnaast laten we u zien uit welke tandenborstels u bij ons kunt kiezen.

Waarom kiezen voor een elektrische tandenborstel?

Elke tandarts zal u aanraden om gebruik te maken van een elektrische tandenborstel. Waarom is dat zo? Omdat deze nou eenmaal beter uw tanden poetst. Zo kan de tandenborstel veel makkelijker tandplak verwijderen. Tandplak is wat er uiteindelijk voor zorgt dat er gaatjes in uw tanden komen en het verwijderen van dit tandplak is dan ook heel belangrijk. Een elektrische tandenborstel haalt twee keer zoveel tandplak weg als een manuele tandenborstel.

Doordat de tandenborstel draait of beweegt, haalt deze veel meer vuil weg dan een manuele tandenborstel. Dit komt ook doordat de borstel vaak langer is en daardoor dus gemakkelijker op alle plekken van uw gebit kan komen. U hoeft geen borstelbeweging te maken omdat de elektrische tandenborstel dit natuurlijk al voor u doet. Dit maakt het ook nog eens veel comfortabeler om gebruik te maken van een elektrisch exemplaar. Door de lange borstel en omdat het niet nodig is om een poetsende beweging te maken, zult u daarnaast merken dat de borstel veel makkelijker op plekken kan komen waar u met uw manuele tandenborstel niet bij kan komen. Dit zorgt er ook weer dat uw tanden overal schoon worden en natuurlijk ook dat u geen tandplak heeft op de lastig te bereiken plekken.

Elektrische tandenborstels koop je hier

Welke elektrische tandenborstel is het beste voor u? Dat ligt maar net aan uw voorkeur. Op onze website vindt u een breed aanbod aan verschillende tandenborstel. Zoals bijvoorbeeld de Oral-B tandenborstels. Deze elektrische tandenborstel staan er om bekend een roterende beweging te maken. Deze omarmt de tand als het ware waardoor u de borstel alleen maar tegen de tand hoeft te houden om deze goed schoon te krijgen. Tevens kunt u gemakkelijk op alle plekken van uw gebit komen en deze goed reinigen.

Een ander voorbeeld zijn de Phillips Sonicare tandenborstels. Deze borstels hebben een gelijkwaardige kop als de reguliere tandenborstels. Hierdoor hoeft de mond niet te wennen aan een andere soort borstel. Deze kop van de tandenborstel beweegt op en neer net zoals u uw eigen tanden zou poetsen. Het verschil met een manuele tandenborstel is dat deze 1000 meer poetsbewegingen maakt tijdens een poetsbeurt in vergelijking met een manuele tandenborstel. De langwerpige kop maakt het makkelijk om alle gebieden van uw gebit goed te bereiken. Tevens heeft de tandenborstel een timer waardoor u precies weet hoe lang u uw tanden aan het poetsen bent.

Mocht u graag elektrisch willen poetsen, maar twijfelt u bijvoorbeeld nog over de prijs dan is het een goed idee om een kijkje te nemen bij de duo-sets. Hier vindt u bijvoorbeeld twee tandenborstels in een set voor een fijnere prijs. Hierdoor kunt u direct gezamenlijk met uw partner elektrisch gaan poetsen voor een voordeligere prijs. Ook is het mogelijk dat u een tandenborstel aanschaft en hier direct een nieuw opzetborsteltje bij heeft. Ook dit is vaak voordeliger om op deze manier te doen.

Conclusie

Hopelijk bent u inmiddels overtuigt van het voordeel wat elektrisch poetsen met zich mee brengt. Het is beter voor uw gebit en zorgt ook nog eens voor meer gemak. Er zijn verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Mocht u de keuze hebben gemaakt dan bestelt u gemakkelijk en snel via onze website uw nieuwe elektrische tandenborstel.

https://www.tandenborstelexpert.nl/