Builds
Auto

Zakelijke auto verzekeren bij Lancyr

Online uw zakelijke auto verzekeren? Dat kan bij zakelijkeautoverzekering.net. Hier kunt u uw zakelijke auto binnen 5 minuten verzekerd hebben. Bent u een ZZP’er of DGA die zakelijke kilometers maakt?? Dan komt u in aanmerking voor een zakelijke autoverzekering.

Heeft u advies nodig bij het afsluiten vna een zakelijke autoverzekering? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Dit kan telefonisch maar ook via de mail.

BTW voordeel

Een zakelijke autoverzekering kan een fiscaal voordeel voor u opleveren. U hoeft namleijk geen belasting af te dragen over uw zakelijke kilometers of over de maandpremie. Het is toegestaan om privekilometers te maken met uw auto. U moet dan alleen aan de belastingdienst opgeven hoeveel kilometers dit zijn geweest omdat deze kilometers niet belastingvrij zijn.

Lancyr

Lancyr biedt het gemak aan van zelf uw zakelijke verzekeringen af te sluiten. Uw bedrijfsauto verzekeren kan online zonder de tussenkomst van een adviseur. U heeft waarschijnlijk zelf de benodigde informatie al opgezocht en bent goed geïnformeerd over het product dat u wilt aanschaffen. Mocht u toch de hulp van een adviseur willen, dan is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Uw zakelijke auto verzekeren is binnen 5 minuten geregeld.

Aanvullende verzekeringen

Heeft u wel eens iemand naast u in de auto zitten? Dan is het verstandig een inzittendenverzekering af te sluiten.  Daarnaast kunt u eens kijken naar een rechtsbijstandverzekering. Dit is van toepassing als er een conflict ontstaat waar u met uw auto bij betrokken bent. Zoals problemen met de aankoop van uw auto.

Voor meer info : https://www.zakelijkeautoverzekering.net/

Gerelateerde artikelen

Je auto verkopen in enkele stappen

Nieuwe auto nodig! Kopen of leasen?

Bedrijfswagen leasen: overnemen leasecontract